Semestern lider mot sitt slut!!!

Nu är min ÅTTA VECKOR LÅNGA semester snart slut. Jag har avslutat min 8:e vecka med att vara dunderförkyld. Är det fortfarande =(

Så jag kommer att komma till jobba som rödögd, sliten, trött, hostig och snorig. Istället för att vara pigg, glad, frammåt, hungrig på att jobba och all den där tramsen…

Det vore ju pinsamt att starta med att vara sjuk i en vecka, så man blir känd på jobbet som den som haft 9 veckors semester, värst av allt vore väl om Leo(sonen) blev sjuk p.g.a. mig, då blir både han å jag hemma.

Nåja….

Vad tycker ni om min nya hemsida, inte så extremt flashig, men den underlättar vad gäller uppdateringar å sånt, å jag slipper lägga in blogginlägg på en sida, ha en gästbok på en annan och alla andra saker på en trejde sajt… WordPress är en otroligt overkligt bra platform när det gäller det mesta på nätet.

Näe, nu ska jag sätta mig med min underbara bok: ”Peter F. Hamilton – The Temporal Void”. Peter F. Hamilton är helt klart en av de  5 bästa Sci-fi/space opera författarna som finns. Han och Alastair Reynold har blivit lite av mina favvo författare sista åren. Två helt olika sätt att skriva på, men jag gillar båda skarpt!!!

Bye4Now

Publicerad i Blogg

Kommentera

Följ

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: