Om

Yepp, så här ser jag ut!!!

Ja, vad är värt att veta om mig… Linus Berglund heter jag, född 1980, född, uppvuxen och bosatt i Boden.
Jag är en helt vanlig norrlänning med rötter i Boden, Svartbjörnsbyn. Mina rötter är så pass kraftiga så jag har skaffat mig ett hus år 2007 i Björns(Svartbjörnsbyn), ca 300 meter ifrån där mina föräldrar bor och där jag är uppvuxen 🙂

Är gift med Jill, och vi har sonen Leo som föddes 2007. Ja han föddes drygt 2 veckor efter att vi flyttat in i huset, det är vad man kallar dålig planering 🙂
Jobbar som skadereglerare sen år 2000, arbetsplatsen är i Luleå, så man får pendla dagligen de ca 9 milen (tur-och-retur).
Jag samåker till jobbet så man slipper ju köra varje dag 🙂

 

Har ett sjukligt intresse för Hifi och hemmabio. Har byggt mig en egen dedikerad hemmabio. Du kan läsa om allt det på http://www.minhembio.com/webelton

Tycker det är riktigt skojj att fixa å ”dona” här hemma i huset. Renovera saker, fixa på tomten. Finns alltid något att göra här i huset!!!

Jag och min polare Jens har dirivt ett webbdesignföretag fram till år 2004 då det upphörde p.g.a. tidsbrist. Företaget hette Webelton, därav domännamnet webelton.se.
Så jag har även ett stort intresse för webdeisgn och sånt, dock har jag knappt nån tid att sitta med sånt längre då familjen och jobbet tar mycket tid.

Jag har även ett stort intresse för mat och dryck. Riktigt roligt att laga mat och det är riktigt roligt att avnjuta en god Calvados till en krämig och härlig kubans cigarr 🙂 = Livsnjutning!!!

Mitt stora intresse för hantverksöl har ökat kraftigt de senaste åren, och det blir nån öl per vecka från något mikrobryggeri här i landet. Jag har själv också börjat brygga öl hemma, och information om min ölbryggning hittar du på denna sajt. Bara gå in under ”Livsnjutning -> Ölbryggning” så hittar du mer information där.

Bye4Now