Våga vägra vaccineringen!

Nu har vaccineringsbomben slagit ner i Sverige. Folk vallfärdar för att få en spruta som är i stort sett helt otestade tidigare. Ett vaccin med stor risk för biverkningar. Ett vaccin som jag tror inte kommer ge någon större verkan då det finns så många olika typer av influensor.

Som jag förstått det så avlidner fler människor i ”vanlig” influensa än vad som avlider i svininfluensan.

Enligt en undersöknings som gjorts i veckan så är det knappt 50% av den svenska befolkningen som tänkt ta vaccinet. Det krävs 70% av befolkningen för att den ska ge någon effekt. Sverige har köpt in 18 miljoner doser. Jättebra Sverige!!!!

Enligt fass.se så finns det ett antal ”MYCKET VANLIGA” biverkningar av vaccinet, och det är alltså 1/10 som får det:
– huvudvärk
– trötthet
– SMÄRTA
– rodnad
– svullnad eller lokal förhårdnad vid injektionsstället
– FEBER
– muskelvärk
– ledvärk.

Sen finns det som kallas VANLIGA” biverkningar, det är alltså biverkningarna som påverkar 1 till 10 av 100 användare:
– värmekänsla
– klåda eller blåmärke vid injektionsstället
– ökad svettning
– frossa
– influensaliknande symtom
– svullna körtlar i halsen, armhålan eller ljumsken.

Biverkningarna är i stora drag taget från vaccin för ”vanlig” influensa, det kan alltså finnas en massa andra biverkningar som vi inte känner till.

En av de allvarligaste biverkningarna som finns i detta vaccin är väl just det att vaccinet innehåller kvicksilver. Det kan medföra att om det ges till en gravid kvinna så kan fostret/barnet få oreparabla skador som kan yttra sig i form av autism och Damp/ADHD och en adjuvans innehållande det farliga ämnet skvalen som är helt otestat på gravida kvinnor och barn.

Sen finns det ”mycket sällsynta” biverkningar som går att läsa om på Läkemedelsverkets dokumentation om biverkningar hos Pandemrix prototypvaccin:
”Förträngning eller blockad av blodkärl med njurpåverkan som följd. Övergående inflammation i hjärnan och nerverna, vilket kan orsaka smärta, svaghet och förlamning och som eventuellt kan sprida sig till andra kroppsdelar.” (Biverkningarna är från säsongsvacciner mot influensa, som anses relevanta även för Pandemrix.)”

Om hela Sveriges befolkning vaccinerar sig med Pandemrix skulle det innebära att upp till 900 personer riskerar förlamning!

VÅGA VÄGRA VACCINATION!!!

Bye4Now

Källor:
http://www.vaccinationsfaran.se/
http://www.fass.se/
http://www.lakemedelsverket.se/

Det här inlägget postades i Krönikor och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.