Piratpartiet tågar in i EU-parlamentet!!!

Jag har just upplevt nån skruvat sjuk mysig glädje av att sitta ensam i vardagsrummet med en laptop på bordet och titta på valvakan. Och samtidigt sitta inloggat på Piratpartiets IRC kanal och chatta med likasinnade, få direktkontakt med andra pirater och diskutera politik på ett sätt som känns inspirerande och roligt. Nästan så jag skulle tänka mig att erkänna att jag är intresserad av politik.

Hittat nått som berör mig och som jag vill vara med och påverka.

I skrivandes stund så har piratpartiet 7.1% och därmed garanterat säkrat ett plats i EU-parlamentet. ännu finns chans till 2 platser, men då ska nått extremt stort hända bland räknandet av röster.

Det värsta är ju att Sverigedemokraterna nästan är påväg att ta sig in i parlamentet. usch. Finns många rastister där ute.

Näe, ska ta mig en pilsner och fira nu 🙂

Aaaaarrgghh4Now

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.