”Ballar av stål” frias från JK-anmälan!

Programmet ”Ballar av stål” frias från JK-anmälan som gjort av en åklagare.

”I anmälan pekade åklagaren på att man i programmet utfört handlingar som är brott – förargelsväckande beteende och sexuellt ofredande.”

Undra vad den stackars humorlösa åklagaren tänkte på när han såg programmet?
– ”Nä usch, det där var inte alls roligt. Vulgärt och osmakligt, jag ska nog ta och anmäla dom”.

Hela JK-anmälan som han gjorde var i sig 100% humor. Det är ganska underhållande och se hur ”moralsverige” fungerar.

Men det är ännu roligare att se hur det svenska rättssystemet skämmer ut sig ÄN EN GÅNG.

Det hela spårade väl ur lite när Nour El-Refai visar ”könet” i programmet. Men vi tittare fick då aldrig se det så jag är inte speciellt säker på hur pass mycket hon visade för omgivningen. Och man vet ju heller inte hur mycket av det som sker verkligen sker som det målas upp i TV rutan.

Ballar av stål är ju ett program med provokativ humor, och om man inte gillar den typen av humor så varför sitter man och tittar på det. Jo, för att sen kunna gnälla som en riktigt moralkärring åt det som sker. Så vad är problemet? Om ni inte gillar det, SKIT DÅ I ATT KOLLA!!!!

Själv älskar jag programmet, en blandning av dolda kameran och provokativ humor. Alla som är med i programmet och blir ”drivna” med har ju godkänt att det får visas i TV.

Här kommer en Wikipedia förklaring av ordet ”Humor”:
”Humor (från humores, kroppsvätskorna i humoralpatologi, ytterst av klassisk grekiska χυμός (chymos), bokstavligt ”saft”) är förmågan hos människor, saker eller situationer att framkalla glädjekänslor. För att uppfatta det roliga i en situation krävs ett ”sinne för humor”, något som alla människor har, men det finns många olika individuellt styrda faktorer som avgör om en enskild person finner en specifik sak rolig. Bland de mest avgörande variablerna finns geografisk plats, kultur, mognadsnivå, utbildningsnivå, och kontext.”

Alltså, två enkla AVGÖRANDE faktorer för att förstå humor är ”sinne för humor” och ”mognadsnivå”.

Har man inte ”ett sinne för humor” så är det ju självklart att man inte förstå sig på humor, och är man inte mogen nog så förstår man heller inte heller vad för något som kan vara roligt i ett sammanhang. Även fast man själv kanske inte tycker något är roligt så kan man förstå vad andra kan tycka är roligt i ett sammanhang. Förstår man det så kan man även se saker lite på distans och inte blir uprörd som nån insnöad moralossa.

🙂

Ett lätt exempel på humor:
Två norrmän gick på en strand då en fiskmås flög förbi och
sket den ena i huvudet, varpå den andra norrmannen sa:
– Ska jag hämta papper?
– Nej, nej, den har säkert redan hunnit flyga minst en kilometer.

Tyckte du den historien var rolig har du ”sinne för humor”. hehe..

Bye4Now

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.