Hemavan here I come!!!!

Idag bär det iväg till Hemavan på skidresa med jobbet.

Skid och skid… snarare en hälsoresa. Jag har febril följt vädret senaste veckan för att se vad som komma skall. Och det ser inte så roligt ut. En blandning mellan regn och snö å en temperatur mellan +2 och -2.

Men vädret i fjällen varierar hela tiden och är svårt att förutspå, så jag tror att det blir strålande sol, vindstilla och 1-2 minusgrader 🙂

Jag har ingen stor resväska heller så det ser ut som jag överpackat nått så fruktansvärt. En stor fjällvandrings ryggsäck med liggunderlag fastspänt längst ner och en termos på sidan (för rekreation i backen), en ”vanlig” ryggsäck med spel och stärkande dryck, en pjäxväska med pjäxor och kläder(kläderna rymdes inte nån annan stans), å sen en axelbands väska med alla personliga grejjer som kamera, kablar, tidningar, en bok å snus å annat grejs å mojs för att må lite extra gott. Å nån öl som färdkost under den 4-5 timmars färden. Åsså skidfodralen så’klart med mina Elan carving skidor åsså ett par herk-stavar 🙂

Det enda jag är orolig för är att det kommer gå pengar.. mycke pengar.. inte på slösaktiga saker utan på nödvändiga obligatoriska saker som liftkort, middag på restaurang å annat smått, men jag ska göra allt för att inte slösa på onödiga saker. Det är ju knappt två veckor till det välbehövliga barnbidraget kommer.

Nåja… Det lär ju bli en spännande resa iaf, hoppas bara Leo(sonen) sköter sig så Jill slipper slita ut sig.

Nu börjar glada kollegor springa runt förväntansfullt som små barn på julafton 🙂 Kolla in andras packningar å jämföra om dom har tagit med sig för mycket eller för lite. Själv skulle jag velat ha med mig ännu mer men vi ska ju ändå bo lite trångt.

Eller trångt å trångt, vi ska bo i en lyxig fin ”stuga”, eller snarare ett hus på 120 kvm.

Ska bli härligt och spännande att få åka till Hemavan.

jag kommer med en full rapport framöver. Möjligt att jag även trycker in lite bilder här också så ni får se hur härligt vi haft det 🙂

By4Now

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.