Några delade musikverk = 400 mördade barn!

Limito skriver på Piratpartiets hemsida följande:
”Några delade musikverk = 400 mördade barn.

Föräldrarna till tioåriga Engla Höglund som mördades i Stjärnsund förra våren får inte skadeståndet höjt. Hovrätten avslår deras överklagande, uppger Ekot i Sveriges Radio.

Mamman hade yrkat på 200 000 kronor i skadestånd från dotterns mördare Anders Eklund, men hovrätten konstaterar att de 75 000 kronor som tidigare utdömts redan ligger över praxis.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4602727.ab

30 miljoner kr i skadestånd för medhjälp till piratkopiering av några musikverk / 75 000 kr i skadestånd till Engla’s föräldrar = 400 mördade barn

Hur skall man annars tolka det… ”

Hur ska man kunna ha förtroende för det svenska rättsväsendet och den sittande regeringen när skadestånd eller domar i svenska domstolar är satta på detta sättet.

Ni inser väl det allvarliga i detta. Att ett mördat barns liv inte ens är värt mer än 1 sekund av en 3,5 minuter lång musik låt som laddats hem ”olagligt”.

En fildelad låt har alltså samma värde som 400 brutalt mördade barn. Förstår ni politiker vad det är för samhälle ni sakta men säkert skapar? Vad det är för värld ni skapar för era egna barn?

När ska det gå upp för er att det kanske är dags att fokusera lite på lite mer allvarliga saker än att någon kopierar en musik låt genom internet. En låt som vem som helst skulle kunna ha kopierat från radion, eller spelat in en film från TV…

VAKNA POLITIKER!!!!

Det här inlägget postades i Krönikor och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.