Precis röstat på den lila flaggan!!!

Bilden är låna från fridholm.net's blogg på PP hemsida

Så, nu har man varit å röstat på den lila fanan. Piratpartiet, vars valsedlar även kämpat sig hela vägen upp till Boden. BRA JOBBAT PP!

Vilket politiskt partis valsedel syns bäst 🙂

Nu är det bara att hålla tummarna för att det går bra för partikamraterna. Jag är själv inte så delaktig i partiet mer än att jag är medlem och att jag skrivit rätt ofta i min blogg om PP och för PP vägnar. Jag vet med mig ett antal fler i min alldeles närmsta släkt- och vänkrets som även dem röstat på PP.

Senaste, som jag sett, opinionsundersökningen fick ju PP ca 8.9% av rösterna och därmed mer än ett mandat, som jag förstått det, i EU-parlamentets allra finaste rum

Att rösta på PP är ju främst för att man värdesätter demokrati, mänskliga rättigheter och ett liv med skyddad integritet främst. Att rösta på PP är ju även att ge en stilettdänga i den sittande regeringens feta arsle, därav även Socialdemokraternas ännu fetare arslen. Hundarna som snällt och lydigt även varit delaktig i att rösta igenom den förbannade IPRED-laget.

Näe, det krävs förändring och vad sittande regering och några andra partier gjort är så grovt och hänsynslöst så dem ska straffas med att aldrig mer få en röst av mig. Inte förrän dom visar på att dom ändrar sin uppfattning, tar tillbaka och lagar det skada dom orsakat och ber om ursäkt. Fast nu när jag tänker efter så kommer jag nog rösta på PP så länge dom existerar, och jag hoppas det blir för alltid 🙂

——

Idag och tills på tisdag är jag och Leo ”ensam hemma”. Jillan drar iväg med sin mamma och kör ner en av Rix FM bilarna från Luleå till Stockholm. Njuter på hotell med vad det innebär, medans jag är hemma och byter blöjjor, fixar mat, underhåller Leo, städar, diskar, tvättar och torkar svetten från min panna. Gu så skönt det ska bli att vara ledig från jobbet dock 🙂 Värt hela kalaset.

På tisdag så har jag ”Prova på golf” på jobbet. Vi drar iväg till golfbanan, slår en hink bollar, fikar lite och åker hem. Softish. Hoppas bara vädret blir bra.

Näe, ikväll blir det att söva pjuklarven, softa till nån film, och kolla på Valvakan på TV. Om PP håller samma siffror som i opinionsundersökningen, så lär det bli en härlig kväll 🙂

Bye4Now

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.