Första IPRED-fallet ska nu avgöras!!!

Det första Ipred-fallet ska nu avgöras i Solna tingsrätt där Antipiratbyrån och fem ljudboksförlag jagar en person bakom IP:nr 77.53.104.102.

Citat från nyheter24.se:
”I piratjägarlagen Ipred innebär informationsföreläggande att den som anklagas för att ha gjort eller medverkat till upphovsrättsintrång måste informera om var denne fått varan ifrån, vilket i det här fallet riktas mot bredbandsoperatörer.”

I detta fall är det internetleverantören Ephone som är dem som fått advokaten Peter Danowsky (känd från TPB-rättegången) och Antipiratbyrån efter sig.

Ephone lagrar, som jag förstått det, fortfarande information om IP-adresser. Dels för att kunna sätta dit pedofiler och andra ”olagliga” aggeranden på nätet.

Advokaten Peter Danowsky har med hjälp av Antipiratbyrån tagit fram en bevisbörda med en skärmdump (en bild) med filer lokaliserade på en FTP-server som kräver både användarnamn och lösenord för att logga in på.
Bevisbördan visar en bild som delvis är redigerad i ett bildprogram av Antipiratbyrån men som även enbart visar mappar.

Advokat Peter Helle från advokatbyrån Wistrand som freträder Ephon, avfärdar bevisen med anledning av att det inte är någon större bevisbörda.
Det finns inget i bevisbördan som visar att filerna innehåller det påstådda innehållet och att dom går att använda.

En liten avskyvärd detalj i detta är ju att Antipiratbyrån lyckats få en skärmdump av mapparn på den där FTP-servern som är lösenordsskyddad, och Peter Danowsky vägrar förklara hur dom lyckats få fram bevisen. Antipiratbyrån är ju numera känd för, sen tidigare händelser, att genom ett brottsligt aggerande olagligt bryta sig in i datasystem och stjäla bevisbördan. Och i detta ärende rör det sig garanterat om ett dataintrång från Antipiratbyråns sida.

Antipiratbyrån är ju numera ett exempel på det hutlösa tillvägagångssättet som finns inom det så kallade svenska rättsväsendet. Denna diktaturiska fashistiska handlandet är ju ett bevis på det svenska rättssamhällets sammanbrott. Ett rättsväsende som bara mer och mer tappar trovärdighet från sina medborgare.

Detta moderatiska diktaturstyre med ”soviet” liknande övervakningskräkning och total integritetskränkning kommer bli vårt lands fall.

Vad gäller The Pirate Bay rättegången så blir denna dokusåpa bara värre och värre.

”Den nye hovrättslagmannen Anders Eka vid Svea hovrätt har kopplingar till motståndarsidan i Pirate Bay-rättegången. Han är verksam vid forksningsavdelningen för medierätt vid Centrum för kommersiell rätt, Stockholms universitet, där också advokaterna Monique Wadsted och Peter Danowsky har sin bas.” (citat från nyheter24.se).

Anders Eka ersatte Ulrika Ihrfelt som även hon kunden anses som jävig. Anledningen är att Ihrfelt har figurerat som medlem i föreningar som tidigare domaren Tomas Norström varit medlem i. Det är alltså ”Svenska föreningen för upphovsrätt”.

Och nu är det ju återigen en domare som figurerat i samma kretsar som motståndarsidan. När ska detta ta slut. Det börjar bli pinsamt nu.

Den sittande regeringes övergrepp på medborgarna genom införandet av IPRED1 lagen är något vi aldrig kommer glömma. Och ni ska få lida för det också.

Vi kommer aldrig glömma och aldrig förlåta vad ni gjort. Vi kommer även aldrig mer att rösta på er i något val, tills ni gjort rätt för er.
Ni ska inte få ta ifrån oss vår integritet utan konsekvenser.
Ni ska inte få ge lobbyföretagens advokater större befogenheter än vår egen poliskår utan konsekvenser.

Konsekvenserna av det ni gjort är i våra ögon en olaglig handling och ni ska få lida för det.

Vi kommer aldrig mer rösta på er i något val…. aldrig mer. Detta är inga bittra anarkistiskt tankegångar utan snarare ett uppvaknande som kräver aggerande.

Rösta rätt och rösta nu. Rösta Piratpartiet för förändring och förbättring!!!

Bye4Now

Det här inlägget postades i Krönikor och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.