Wanja såpan!

Själv är jag inte LO-medlem men lider ändå med att dom måste ha LO-basen Wanja Lundby-Wedin i toppen.

Ett av hennes starkaste argument har ju varit att hon känner att hon fortfarande har medlemmarnas förtroende och att det är de som gör att hon tänker sitta kvar. Att det är de som gör att hon tänker fortsätta kämpa för medlemmarnas bästa.

Igår var hon i Umeå och talade inför Byggnads och Metall medlemmarna och fick enormt hård kritik.

Wanja njöt tydligen av att få möta sina medlemmar. Vilket är lite narcissistisk. Hur annars skulle man njuta av att vara hatad av alla som lyssnar om man inte har sånna narcissistiska drag.

Enda gången hon fick applåder var när hon sa:
”-För att återfå förtroendet bland LO:s medlemmar finns ingen annan väg än att fortsätta att arbeta för deras bästa, enligt LO-ordföranden.

– Sedan får de utvärdera om de tycker att jag gör det. Om jag känner att jag inte har medlemmarnas förtroende ska jag inte stanna kvar, sade hon.”

Kvinnan är nog så brutalt pengagalen och att avgå kommer nog kosta henne enorma pengar och säkerligen en fet pension.

Kvinnan har ju i och för sig gjort ett stort misstag i sin karriär(som jag vet) och det kanske inte är en anledning till avgång, I NORMALA FALL. Men nu handlar det om ett yrke som kräver ett nästan 100%-igt förtroende för sina medlemmar, och numera ligger nog Wanja på minus vad gäller antal personer som har förtroende för henne.

Jag tror inte fackförbundens och LO-topparnas beslut om att hon får sitta kvar speglar medlemmarnas åsikter.

Det skrämmande är ju att Wanja själv har varit enormt kritisk till resultatbaserad lönebonusavtal och pensionsavtal i alla dess former inom alla typer av organisationern. Å VAD GÖR KVINNAN. Godkänner ett pensionsavtal som ger AMF:s förre VD en pension på totalt 60 miljoner, det är 20 miljoner MER än vad han tjänat under sin tid på posten.

Stackars LO-medlemmar som måste dras med henne. Enda anledningen till att hon får sitta kvar är det dolda men väldigt utbredda kamraderiet bland LO-topparna och förbundstopparna. Medlemmarnas förtroende har hon tappat för länge sen.

Hennes dagar är nog räknade.

Wanja, gör Sverige en tjänst, AVGÅ!!!!!!!!

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.