Åldern börjar ta sin rätt nu!!!

I lördags var jag å hjälpte syrran + familj att flytta in i sitt nya hus.

Jag har varit småkrasslig en längre tid, typ 1,5 veckor, men det har inte riktig brytit ut.

Men efter några TON med möbler å grejjer så fick man äntligen pusta ut. Jag satte mig i trappan i deras nya hus och torkade svetten i pannan och tittade ner i golvet, det var då det hände. Det SMALL bara till i nacken och jag kände hur smärtan sakta spred sig från nacken och ner mot ryggen. Tydligen hade någon nerv kommit i kläm och jag hade fått en kraftig nackspärr. Så där satt jag som en gammal gubbe med stelopererad nacke och snorade och hostade.

Inte nog med det, den förkylning som inte riktigt ville bryta ut bestämde sig senare mot kvällen att titta fram. Så nu sitter jag, två dagar senare, fortfarande med en nackspärr (men den är inte lika kraftig som i lördags) och förkylning. Skillnaden är väl att förkylningen är avsevärt mycket värre idag. För mig sitter det alltid i bihålorna så jag har ingen smak heller =( Självömkan är stor.

Det är tur att det är så lugnt på jobbet nu så man inte får dåligt samvete att man är hemma.

Jag tror jag ska sjunka ner med nån skön film i biorummet!!!!

Bye4Now

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.