Snabbfakta!

Svininfluensavaccinet fungerar på det sättet att den startar en slags mini-influensa som sätter igång det immunologiska systemet, detta enligt uppgift från Jan Lillemark på Läkemedelsverket.

I stort sett alla som tar vaccinet får hög feber, trötthet, blir yr och får smärta vid injektionsstället.
Läkemedelsverket har ju rekommenderat att man INTE sätter sig i bilen efter vaccineringen. Trots detta har jag läst att på ett ställe, möjligen fler ställen, i Sverige så finns det ”Drive-In” vaccinering där sjuksköterskor vaccinerar folk som sitter i sin bil.

Är inte det sjukt?

Får man exempelvis 39 graders feber och blir väldigt yr och då mår illa på grund av att man blivit yr, så ska man inte kontakta läkare, för det är nämligen biverkningar som nästan alla får.

Normalt? tror inte det.

Det är inte förrän NU när vaccineringen börjat som Läkemedelsverket vill att man rapporterar in biverkningar, helst väldigt ovanliga biverkningar. Det låter ju betryggande att dom inte har den blekaste aning om vad det finns för biverkningen, förrutom då 39 graders feber och att man mår allmänt skitdåligt.

Näe, man kanske vaccinerar sig när vaccinet har blivit mer testat.

Inte för att jag är någon aktivist, men att ta hajleverolja direkt från Hajjar trots att det går att tillverka olja på vegetabilisk väg, är ju inte något som kommer uppskattas runt om i världen.

Bye4Now

Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.