Bill Gates dagar Är räknade!!!

När man börjar läsa vad som försigår inom tv-spels världens imperium där giganter på marknaden som Microsoft och Electornic Arts sluter avtal med varann som nästan snuddar på maffia avtal, då börjar man inse vilket mörker av korruption som döljder sig i dimman.

Som tur är så finns det en spelsajt vid namnet ”Gon”, som vågar ta stegen och avslöjja vad som sker inom branschen.

Det är alltså så att spel som släpps på Xbox ska enligt det skrivna kontraktet mellan parterna ÄVEN släppas på Xbox 360. Xbox 360 är den senaste spelkonsollen från Microsoft. Och för att Microsoft ska hinna släppa spelet på båda konsollerna så bantar dem alltså ner spelet på Xbox 360 till nästan så att spelet blir en demoversion av vad vanliga Xbox spelet är.

Man kan alltså få Fifa 2007 till Xbox med alla grejjer men på Xbox 360 så kan spelet vara så pass bantat att man kan spela kval till VM men när man kommer till VM-slutspelet så finns det inte med något sånt på Xbox 360, dem har alltså tagit bort slutspel så man fick aldrig ens spela det.

Aj aj aj Bill Gates.. Du må vara världens rikaste man, men din 15 minutes of fame tycker jag borde släckas ner sakta men säkert nu. Bill Gates lurar med andra ord hela världes befolkning genom att släppa samma spel till den senaste spelkonsollen i en extremt bantad version till ett avsevärt mycke högre pris. Marknadsföringen bör därmed också bli falsk och nästintill straffbar.

Jag kan spå in i framtiden och se en blygsam böteslapp för de inblandade parterna på ett antal miljoner… eller miljarder.. inget som nånsin kan rubba Bill Gates stora peng i plånboken, men dock något som MÅSTE svida lite extra.

Det är då klart att ”Pengar gör människor giriga”.

Ett annat blygsamt exempel är att spelet ”Tiger Woods PGA tour 06” finns på Xbox med hela 14 banor men på Xbox 360 så finns bara blygsamma 6 banor PLUS färre saker att köpa i PGA tourbutiken.

Usch usch usch!!!

Företagen klarar inte av att leverera produkterna till marknaden, så därför fuskar dem till sig försäljning genom att lura kunder.

Det är precis som om Norrmejerierna skulle börja fylla lättmjölkpaketen till hälften med mjölk och sen spä ut det med vatten för att hinna leverera mjölk till butikerna.

En av det viktigaste punkterna är att spel som släpps på flera spelenheter måste vänta på att spelet görs till Xbox 360. Det innebär med andra ord att exempelvis om spelet finns till Playstation 2 6 månader innan det finns till Xbox 360 så måste Playstation vänta med sin release tills spelet släpps på Xbox 360.

Bill Bill Bill… nu är du på djupt vatten..!!!!

Det här inlägget postades i Krönikor och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.